Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Παραιτήθηκε ο Μ. Κολακίδης

O Μιχαήλ Κολακίδης, µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Eurobank και Αναπληρωτής ∆ιευθύνων Σύµβουλος, µέλος της Επιτροπής Κινδύνων και επικεφαλής της Μονάδας ∆ιαχείρισης Κινδύνων (Chief Risk Officer), υπέβαλε την παραίτησή του.

Eurobank: Παραιτήθηκε ο Μ. Κολακίδης

Ύστερα από 6 χρόνια επιτυχούς σταδιοδροµίας στον Όµιλο Eurobank, ο κ. Μιχαήλ Κολακίδης, µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου και Αναπληρωτής ∆ιευθύνων Σύµβουλος, µέλος της Επιτροπής Κινδύνων και επικεφαλής της Μονάδας ∆ιαχείρισης Κινδύνων (Chief Risk Officer), υπέβαλε την παραίτησή του από τις ανωτέρω θέσεις, µε ισχύ από την 31η Οκτωβρίου 2013, σύμφωνα με ανακοίνωση της Eurobank.

Σημειώνεται ότι το Euro2day.gr σε σχετικό άρθρο είχε αναφέρει ότι επίκειται η αποχώρηση του κ. Κολακίδη από την τράπεζα.

Σύμφωνα με την Eurobank κατόπιν τούτου, ο κ. Μιχαήλ Κολακίδης παύει να είναι και µέλος της ∆ιοικητικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Eurobank.

Ο κ. Μ. Κολακίδης κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέβαλε ουσιαστικά στην αποτελεσµατική διαχείριση του νευραλγικού τοµέα ευθύνης του, στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των εργασιών του Οργανισµού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του και τη δηµιουργική συνεισφορά του όλα τα προηγούµενα χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα του πορεία.

Κατόπιν της ανωτέρω παραίτησης και της σχετικής συναίνεσης του Ταµείου Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας, σε σηµερινή συνεδρίασή του το ∆.Σ. αποφάσισε να συνεχίσει τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Τράπεζας µε τα εναποµείναντα µέλη του µέχρι την εκλογή νέου µέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος.

Το επενδυτικό κοινό θα ενηµερωθεί προσηκόντως για τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την αντικατάσταση του κ. Μ. Κολακίδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v