Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom ΙΤ Serv.: Εντείνει τη διεθνή παρουσία

Στα 120 εκατ. ευρώ αναμένεται να φτάσει ο τζίρος της Intracom IT Services το 2006, εκ των οποίων το 60%-70% θα προέλθει από τη διεθνή δραστηριότητα της εταιρίας με παρουσία σε περισσότερες από δέκα χώρες στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Ιntracom ΙΤ Serv.: Εντείνει τη διεθνή παρουσία
Στα 120 εκατ. ευρώ αναμένεται να φτάσει ο τζίρος της Intracom IT Services το 2006, εκ των οποίων το 60%- 70% θα προέλθει από τη διεθνή δραστηριότητα της εταιρίας με παρουσία σε περισσότερες από δέκα χώρες στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Ν. Λαμπρούκο, το 2007 εκτιμάται ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά για την Intracom IT Services μετά και την ολοκλήρωση του σχεδίου εσωτερικής αναδιάρθρωσης της εταιρίας.

Ωστόσο, η διοίκηση επισημαίνει ότι η ελληνική αγορά εμφανίζει σημαντικές δυσκολίες και γι’ αυτό τον λόγο η αιχμή του δόρατος του επιχειρησιακού τμήματος πληροφορικής της Intracom αποτελεί η Intrasoft International, αποτελώντας έναν από τους βασικούς υλοποιητές έργων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για λογαριασμό της Ε.Ε.

Στα σχέδια της εταιρίας περιλαμβάνεται και η επέκτασή της στην ανάληψη έργων στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για συνεργασίες με τοπικές εταιρίες.

Αναφορικά με την προοπτική εξαγορών και συγχωνεύσεων στην ελληνική αγορά πληροφορικής τα στελέχη της Intracom IT Services τονίζουν πως η Ελλάδα είναι αγορά στρατηγικής σημασίας.

Όπως λέγεται το 2007 αναμένεται να είναι μια χρονιά υλοποίησης έργων στη χώρα μας, που από την πλευρά της Intracom IT Services αφορούν κατά κύριο λόγο τον χώρο υγείας και τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Λ.Καλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v