Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Υπέρ Cosmote τα ομόλογα 1,5 δισ. ευρώ

Η ΟΤΕ plc πρόκειται να προχωρήσει στην ταυτόχρονη έκδοση δύο ομολόγων, συνολικού ύψους έως 1,5 δισ. ευρώ. Τα κεφάλαια από την έκδοση θα αναχρηματοδοτήσουν το βραχυπρόθεσμο δάνειο (bridge facility) της Cosmote, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, που είχε συναφθεί για τη χρηματοδότηση της εξαγοράς της Γερμανός ΑΒΕΕ.

ΟΤΕ:  Υπέρ Cosmote τα ομόλογα 1,5 δισ. ευρώ
O OTE ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική του, OTE plc, ξεκίνησε χθες τη διαδικασία έκδοσης ομολόγων στα πλαίσια του υφισταμένου, ύψους 5 δισ. ευρώ, Προγράμματος Έκδοσης Μεσομακροπρόθεσμων Ομολόγων (Global Medium Term Note Programme), με την εγγύηση του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ΑΕ.

Η έκδοση των ομολόγων αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου, ύστερα από πρόγραμμα παρουσιάσεων (roadshow) στην επενδυτική κοινότητα.

Η ΟΤΕ plc πρόκειται να προχωρήσει στην ταυτόχρονη έκδοση δύο ομολόγων, συνολικού ύψους έως 1,5 δισ. ευρώ.

Ο ΟΤΕ έχει δώσει εντολή στις τράπεζες Citigroup, Dresdner Kleinwort, JP Morgan και NBGI να αναλάβουν από κοινού (joint bookrunners) την επερχόμενη έκδοση.

Τα κεφάλαια από την έκδοση θα αναχρηματοδοτήσουν το βραχυπρόθεσμο δάνειο (bridge facility) της Cosmote, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, που είχε συναφθεί για τη χρηματοδότηση της εξαγοράς της Γερμανός ΑΒΕΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v