Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από Icap και ITMC

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Στρατηγική Διοίκηση της Απόδοσης» διοργανώνουν στις 21 και 22 Νοεμβρίου η Icap Group - Management Consultants και η ITMC Α.Ε. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από Icap και ITMC

Η ICAP Group - Management Consultants και η ITMC Α.Ε. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Στρατηγική Διοίκηση της Απόδοσης» (Corporate Performance Management).

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2013, στα γραφεία της ICAP Group, στην Καλλιθέα, Ελ. Βενιζέλου 2 και δύναται να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ - ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα στοχεύει να καταστήσει τους συμμετέχοντες ικανούς να κατανοούν και να αξιολογούν τις αποφάσεις στρατηγικής σημασίας, στην αποτελεσματική ανάλυση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της εσωτερικής επιχειρησιακής δυναμικότητας, στην αναζήτηση στρατηγικών που βασίζονται σε διαχρονικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, καθώς και στην ενημέρωση των καταρτιζομένων σχετικά με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους Μέτρησης Απόδοσης με την Μεθοδολογία Balanced Scorecard.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τομείς τόσο από τη Θεωρία όσο και από την Εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου έργου Διοίκησης της Απόδοσης σε έναν Οργανισμό. Ειδικότερα, οι ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:
- Εισαγωγή στη Στρατηγική
- Στρατηγική Διοίκηση – Μέτρηση της Απόδοσης
- Χτίζοντας στρατηγικές συνδέσεις
- Καθορίζοντας τους βασικούς δείκτες απόδοσης
- Χτίζοντας διαδικασίες στοχοθέτησης
- Μεθοδολογία Υλοποίησης Έργων Στοχοθέτησης
- Εργαλεία μέτρησης της απόδοσης.

Εκπαιδευτές του προγράμματος είναι ο κ. Γιάννης Χαραλάμπους, διευθύνων σύμβουλος της ITMC A.E. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και ο κ. Ανδρέας Τυράκης, Senior Manager της ICAP Group A.E. - Management Consultants

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 16 ώρες και με την ολοκλήρωσή του όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 500 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για τη 2η και 03η συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 10%, ενώ στην 4η και άνω συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 20%. Επιπλέον παρέχεται έκπτωση 20% για δήλωση συμμετοχής και εξόφληση σεμιναρίου μέχρι τις 25/10/2013 ή επιπλέον έκπτωση 10% για δήλωση συμμετοχής και εξόφληση σεμιναρίου μέχρι τις 11/11/2013.

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε στο fax: 210 721 77 72 ή στο e-mail: [email protected] συμπληρωμένη τη Δήλωση Συμμετοχής ή επικοινωνήστε στο τηλ.: 210 724 78 84.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v