Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Νέες υπηρεσίες τηλεφωνίας-internet (upd)

Τη διάθεση νέων υπηρεσιών με την επωνυμία Tellas Zisto στην ελληνική αγορά προχωρά η Tellas. Ειδικότερα, οι συνδρομητές θα μπορούν να κάνουν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, να έχουν πρόσβαση στο internet μέσα DSL με ταχύτητα 4 Mbps χωρίς δεύτερο λογαριασμό και χωρίς πάγιο γραμμής από τον ΟΤΕ. Ενδιαφέρον Orascom για ΟΤΕ.

Tellas: Νέες υπηρεσίες τηλεφωνίας-internet (upd)
Τη διάθεση νέων υπηρεσιών με την επωνυμία Tellas Zisto στην ελληνική αγορά προχωρά η Tellas. Όπως τονίζεται από την εταιρία οι συνδρομητές των υπηρεσιών της μπορούν να κάνουν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα, όλη μέρα, να έχουν πρόσβαση στο internet μέσα DSL με ταχύτητα 4 Mbps χωρίς δεύτερο λογαριασμό και χωρίς πάγιο γραμμής από τον ΟΤΕ.

Eξάλλου στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου της Tellas o κ. Bichara, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Tellas και της Orascom, δήλωσε οτι η Orascom ενδιαφέρεται για τον ΟΤΕ, αλλά δεν ενδιαφέρεται για ΤΙΜ.

Επίσης, αναφορικά με την ανάπτυξη της Tellas, ο κ. Bichara είπε έχει ήδη ληφθεί απόφαση για έκδοση ομολογιακού δανείου έως 100 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα και σε ότι αφορά τις νέες υπηρεσίες πρόκειται για double play, τηλεφωνία και internet. H νέα υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κοστίζει 26,95 ευρώ το μήνα με ΦΠΑ (Tellas Zisto Telephone).

Επιπλέον οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα, χωρίς πάγιο γραμμής, να μπαίνουν στο internet με DSL με ταχύτητα 4 Mbps με χρονοχρέωση και χρέωση 0,033 ευρώ το λεπτό.

Υπάρχει επίσης και η υπηρεσία Tellas Zisto DSL για απεριόριστη χρήση DSL internet με 4 Mbps ταχύτητα και κόστος 29,95 ευρώ το μήνα με ΦΠΑ και αριθμό χωρίς πάγιο γραμμής για σταθερή τηλεφωνία.

Το πακέτο ολοκληρώνεται με την υπηρεσία Tellas Zisto Telephone & DSL για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και 4Mbps DSL, με ενιαία χρέωση 46,95 ευρώ το μήνα με ΦΠΑ, χωρίς πάγια γραμμής.

Αναλυτικότερα, οι νέες υπηρεσίες της Tellas που παρέχονται μέσα από το Tellas Zisto είναι οι ακόλουθες:

* ”Tellas Zisto Telephone”: η νέα υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας που προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, κάθε μέρα όλη μέρα με 26,95 ευρώ το μήνα (με ΦΠΑ).

Με ένα μόνο λογαριασμό από την Τellas και χωρίς πάγια γραμμής. Επιπλέον, όλοι οι συνδρομητές θα έχουν προαιρετικά τη δυνατότητα χωρίς πάγιο γραμμής να έχουν πρόσβαση στο Ιnternet με DSL σε ταχύτητα 4Mbps με χρονοχρέωση (Pay-as-you go) και χρέωση 0,033 ευρώ/λεπτό μόνο για όσο το χρησιμοποιούν

* ”Tellas Zisto DSL”: για απεριόριστη χρήση DSL Internet σε πραγματική ταχύτητα 4 Mbps με μόνο 29,95 ευρώ το μήνα (με ΦΠΑ).

Επιπλέον, το Tellas Zisto DSL προσφέρει απλή τηλεφωνική ψηφιακή γραμμή και αριθμό χωρίς πάγιο γραμμής, για Σταθερή Τηλεφωνία απευθείας από το δίκτυο της Tellas με ανταγωνιστικές χρεώσεις προς όλους τους προορισμούς

* ”Tellas Zisto Telephone & DSL”: για Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μέρα όλη μέρα και 4Mbps DSL στην ταχύτητα των 4 Mbps με ενιαία χρέωση 46,95 ευρώ το μήνα (με ΦΠΑ). Με ένα και μόνο λογαριασμό από την Τellas και χωρίς πάγια γραμμής.

Το Tellas ZIsto Telephone & DSL είναι η ιδανική πρόταση για το σπίτι, που καλύπτει τις ανάγκες των μελών της ελληνικής οικογένειας τόσο για την τηλεφωνία όσο και για το Internet, με απλή, ξεκάθαρη και ενιαία χρέωση.

Όλες οι νέες υπηρεσίες Tellas Zisto είναι double play (Τηλεφωνία και Internet), καθώς η γραμμή είναι εξ ορισμού ευρυζωνική, ακόμα και για την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας Tellas Zisto Telephone, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές να καλύψουν κάθε τηλεπικοινωνιακή τους ανάγκη.

Λ.Καλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v