Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σχεδιάζει πρόσθετες υπηρεσίες σε πελάτες

Τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει το θέμα του περιορισμού των ηλεκτρονικών παιχνιδιών ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Βασιλης Νειάδας από την κυβέρνηση, αναφέρει στο πρωινό της report η Alpha Finance.

ΟΠΑΠ: Σχεδιάζει πρόσθετες υπηρεσίες σε πελάτες
Τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει το θέμα του περιορισμού των ηλεκτρονικών παιχνιδιών ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Βασιλης Νειάδας από την κυβέρνηση, αναφέρει στο πρωινό της report (2/11) η Alpha Finance.

Επίσης, σημειώνει ότι ο κ. Νειάδας ανέφερε ότι ο Οργανισμός σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το δίκτυό του προκειμένου να προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες στους πελάτες του, κάτι που μπορεί να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο.

Όσον αφορά το θέμα του νέου συστήματος IT, σημειώνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμούς τόνισε ότι θα χρειαστούν 12 μήνες για να εγκατασταθεί το εν λόγω σύστημα.

Σχετικά με την επέκταση του Οργανισμού εκτός των ελληνικών συνόρων, ο κ. Νειάδας δήλωσε ότι ο ΟΠΑΠ πρέπει να σεβαστεί τα άλλα μονοπώλια τυχερών παιχνιδιών και να μην προσφέρει παιχνίδια εκτός της Ελλάδας.

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του Στοιχήματος, ο κ. Νειάδας τόνισε ότι το μακροπρόθεσμος κόστος λειτουργίας του Στοιχήματος θα πρέπει να αποτελεί το 2% των πωλήσεων.

Όσον αφορά την εκτίμηση του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ ότι στο σύνολο της χρήσης ο Οργανισμός θα εμφανίσει έσοδα ύψους 4,2 δισ. ευρώ, η Proton στο πρωινό της report χαρακτηρίζει, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα εξαμήνου, το στόχο αυτό ως εύκολα επιτεύξιμο.

Ειδικότερα εκτιμά ότι οι πωλήσεις του Οργανισμού για το σύνολο του 2006 θα ανέλθουν σε 4,47 δισ. ευρώ, ήτοι θα σημειώσουν αύξηση 20,9% έναντι του προηγούμενου έτους.

Έσοδα υψηλότερα των εκτιμήσεων του κ. Νειάδα αναμένει και η Eurocorp, η οποία προβλέπει ότι στο σύνολο του 2006 τα έσοδα θα είναι της τάξης των 4,67 δισ. ευρώ.

Η Egnatia Finance αναμένει ότι στο σύνολο του 2006 το Στοίχημα θα εμφανίσει ετήσια αύξηση εσόδων της τάξης του 22%, τα οποία θα ανέλθουν στα 4,5 δισ. ευρώ.

Αρκετά συντηρητικό χαρακτηρίζει το στόχο των 4,2 δισ. ευρώ εσόδων για το σύνολο της χρήσης 2006 του ΟΠΑΠ και η HSBC, η οποία επισημαίνει ότι η εν λόγω πρόβλεψη υποδηλώνει μείωση των εσόδων του β’ εξαμήνου κατά 4%.

Ο οίκος αναμένει ότι τα έσοδα του Οργανισμού στο σύνολο της χρήσης θα ανέλθουν στα 4,5 δισ. ευρώ, σημειώνοντας ετήσια αύξηση 22%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v