Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκρίθηκε η δημιουργία της Marfin Popular Bank

Την μετονομασία της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου σε Marfin Popular Bank ενέκριναν χθες ομόφωνα, κατά τη διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης, 1.270 μέτοχοι που αντιπροσώπευαν το 53,13% των μετοχών της εταιρείας, καθώς και την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Εγκρίθηκε η δημιουργία της Marfin Popular Bank
Την μετονομασία της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου σε Marfin Popular Bank ενέκριναν χθες ομόφωνα, κατά τη διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης, 1.270 μέτοχοι που αντιπροσώπευαν το 53,13% των μετοχών της εταιρείας, καθώς και την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων που επί της ουσίας οριστικοποιεί, μεταξύ άλλων, και τις δημόσιες προτάσεις για την απόκτηση των μετοχών της MARFIN F.G. και της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Η Γενική Συνέλευση έγινε μέσα σε ενθουσιαστικό κλίμα για τις προοπτικές του υπό δημιουργία νέου σχήματος, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, και είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο θέμα της παραίτησης των μετόχων από το δικαίωμα προτίμησης μειοψήφησε μόνον ένας μέτοχος με 21.770 μετοχές (0,01% του συνόλου των παρισταμένων μετοχών της εταιρείας).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v