Public: Σεμινάριο για τα «μυστικά» του διαδικτύου

Οι εφαρμογές που διευκολύνουν τη χρήση του διαδικτύου αλλά και οι κίνδυνοί του θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο του νέου σεμιναρίου που πραγματοποιούν τα Public σε συνεργασία με τη Samsung στο πλαίσιο των Digital Days.

Public: Σεμινάριο για τα «μυστικά» του διαδικτύου
Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, τα Public σε συνεργασία με τη Samsung διοργανώνουν το επόμενο σεμινάριο των Digital Days με θέμα «The 4S Internet Experience».

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα 4S του Internet: Speed, Safe, Share & Surf και συγκεκριμένα για τους τρόπους προφύλαξης από τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο, για την «αργκό» του διαδικτύου αλλά και για τις εφαρμογές που θα αλλάξουν τον τρόπο δουλειάς, ενημέρωσης και διασκέδασής τους.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ ανά σεμινάριο και η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του ειδικού microsite http://www.digitaldays.gr/

Σημειώνεται ότι οι Digital Days είναι μια σειρά από σεμινάρια τεχνολογίας, με εξειδικευμένους ομιλητές, που πραγματοποιούνται στη νέα αίθουσα των Public στο Σύνταγμα, κάθε Δευτέρα στις 19.00. Η σειρά σεμιναρίων που ξεκίνησε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου καλύπτει ευρεία θεματολογία, ενώ κάθε ενότητα ολοκληρώνεται σε δύο ώρες, είναι ανεξάρτητη από τις προηγούμενες, και για κάθε μία χορηγείται ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v