Βράβευση της Neurosoft στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου

Το βραβείο Premio Le Fonti - IAIR AWARDS έλαβε η εταιρία για την καινοτομία και τη σταθερή της ανάπτυξη.

Βράβευση της Neurosoft στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου

Η Neurosoft και πάλι με μια ελληνική πρωτιά, βρίσκεται ανάμεσα σε γνωστές εταιρείες όπως Swarovski, UniCredit, Natixis, RBC.

Με την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των διοργανωτών του «Μιλάνο Expo 2015» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 εκδήλωση στην κεντρική αίθουσα του Χρηματιστηρίου του Μιλάνου – Palazzo Mezzanotte στην οποία βραβεύτηκε η εταιρεία Neurosoft με το βραβείο Premio Le Fonti Impresa d' Eccellenza – Software House- Αριστείο στον τομέα του Software.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πάνω από 400 άτομα, επιχειρηματίες και εταιρείες τόσο από την Ιταλία όσο και από το εξωτερικό, την Ευρώπη τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αμερική. Τους νικητές ψήφισαν οι αναγνώστες του διεθνούς περιοδικού IAIR – Global Economy & Sustainabality καθώς και οι αναγνώστες του FinanzaeDiritto.it.

Οι τομείς που ξεχώρισαν ήταν αυτοί της Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Rosberg, Atmira, Arkadin Xstream, software Neurosoft, Fabasoft ενέργειας Metaenergia, Frendy Energy καθώς και η Swarovski.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της εταιρείας Neurosoft κύριος Μάκης Αγγελόπουλος.

Το roadshow για τα ΙΑΙR Awards θα συνεχιστεί στο Hong Kong, Νέα Υόρκη, Σαο Πάολο και το Λονδίνο μαζί με τις αντίστοιχες εκδηλώσεις στη Σιγκαπούρη, Σανγκάι, Κουάλα Λαμπούρ και Ντουμπάι

Την εκδήλωση κάλυψαν τo Harvard Business Review καθώς και η Corriere della Sera.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v