Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Όλα ανοιχτά στη συνεργασία με Sistema

Είναι δεδηλωμένη η πρόθεση των δυο πλευρών, του ομίλου Sistema και του ομίλου της Intracom, να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και σε άλλους τομείς όπου οι δυο πλευρές έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως επισημαίνουν κύκλοι του ελληνικού ομίλου για τα σενάρια εξαγοράς της Hellas On Line από τη ρωσική εταιρία.

Intracom: Όλα ανοιχτά στη συνεργασία με Sistema
Είναι δεδηλωμένη η πρόθεση των δυο πλευρών, του ομίλου Sistema και του ομίλου της Intracom, να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και σε άλλους τομείς όπου οι δυο πλευρές έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα.

Αυτό τονίζεται από κύκλους της Intracom, αναφερόμενοι στην προοπτική της συνεργασίας της ρωσικής Sitronics, θυγατρικής της Sistema, με τον ελληνικό όμιλο.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο, η Sitronics, τεχνολογικός βραχίονας της Sistema, εξαγόρασε ποσοστό 51% της εταιρίας Intracom Telecom, έναντι τιμήματος 120 εκατ. ευρώ.



Αναφορικά τώρα με τις δηλώσεις του προέδρου του ομίλου Sistema, κ. Yevtushenkov, σε διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία για πιθανή εξαγορά εναλλακτικού παρόχου σταθερής τηλεφωνίας και την προοπτική, αυτός ο πάροχος να είναι η Hellas On Line, θυγατρική της Intracom, υψηλά ιστάμενα στελέχη του ομίλου Intracom σχολιάζουν ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει εξέλιξη που να δικαιολογεί επίσημες ανακοινώσεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως για μια ακόμη φορά από τον όμιλο Intracom επισημαίνεται πως η διοίκηση δίνει ιδιαίτερο βάρος στην Hellas On Line, η οποία διεκδικεί μερίδιο στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις για επενδύσεις που πρόκειται να υλοποιήσει.

Λ. Καλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v