Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Orbit Couriers: Δέκα χρόνια συνεργασίας με FedEx

Η εταιρία Orbit Couriers του ομίλου Βεϊνόγλου συμπλήρωσε δέκα χρόνια αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα του παγκόσμιου κολοσσού των ταχυμεταφορών FedEx.

Orbit Couriers: Δέκα χρόνια συνεργασίας με FedEx

Δέκα χρόνια συνεργασίας με την FedEx συμπληρώνει φέτος τον Οκτώβριο η Orbit Couriers του ομίλου Βεϊνόγλου. Η εταιρία ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της FedEx στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2003, αποδεικνύοντας τη διεθνή δυναμική της και τα υψηλά στάνταρντ λειτουργίας της.

«Πιστεύουμε πως οι διεθνείς ταχυμεταφορές στη χώρα μας αξίζουν την ίδια προσοχή, ταχύτητα και αξιοπιστία, όπως και στο εξωτερικό. Οραματιστήκαμε να παρέχουμε υπηρεσίες διεθνών ταχυμεταφορών που να ανταγωνίζονται διεθνή στάνταρντ. Σε αυτήν την προσπάθεια είχαμε σύμμαχο έναν παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς, τη FedEx», δήλωσε ο Μιχάλης Μοσχογιάννης, γενικός διευθυντής της Orbit Couriers.

Από την πλευρά του ο κ. Αντώνης Τσεσμελής, διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας, είπε σχετικά: «Οι ταχυμεταφορές είναι μία αγορά ευμετάβλητη και γεμάτη προκλήσεις. Προσεγγίσαμε τους πελάτες μας, ιδιώτες και επιχειρήσεις με την καλύτερη δυνατή σχέση άριστης ποιότητας / συμφέρουσας τιμής και με γνήσιο ενδιαφέρον για την ικανοποίηση των ανθρώπων που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας. Θεωρώ πως κάναμε τη διαφορά στην αγορά, και συνεχίζουμε με νέα πακέτα για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας».

Σημειώνεται ότι η Orbit Couriers είναι θυγατρική του ομίλου Βεϊνόγλου και αξιοποιεί τη βαθιά γνώση της αγοράς των μεταφορών από το 1923. Από το 2003 είναι επίσημη και αποκλειστική αντιπρόσωπος της FedEx στην Ελλάδα. Με έδρα τα Σπάτα Αττικής, η Orbit Couriers απασχολεί περισσότερους από 100 εκπαιδευμένους εργαζόμενους και επενδύει συνεχώς στην υποδομή και το δίκτυό της, εκμεταλλευόμενη παράλληλα την τεχνολογική υπεροχή και παγκόσμια δύναμη της FedEx.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v