Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα σφοδρή επίθεση ΣΑΤΠΕ κατά ΟΤΕ

Η χθεσινή δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που καταδίκασε τους χειρισμούς του ΟΤΕ αποτελεί την εγκυρότερη ερμηνεία της απόφασης της ΕΕΤΤ, αναφέρει ο ΣΑΤΠΕ σε ανακοίνωση – απάντηση στον ΟΤΕ τονίζοντας παράλληλα ότι η επιπόλαιη και αβάσιμη φρασεολογία δεν μπορεί να αντανακλά τις πραγματικές απόψεις του ΟΤΕ.

Νέα σφοδρή επίθεση ΣΑΤΠΕ κατά ΟΤΕ
Η χθεσινή δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που καταδίκασε τους χειρισμούς του ΟΤΕ αποτελεί την εγκυρότερη ερμηνεία της απόφασης της ΕΕΤΤ, αναφέρει ο ΣΑΤΠΕ σε ανακοίνωση – απάντηση στην εταιρία, τονίζοντας παράλληλα ότι η επιπόλαιη και η αβάσιμη φρασεολογία δεν μπορεί να αντανακλά τις πραγματικές απόψεις του ΟΤΕ.

---Η ανακοίνωση του ΣΑΤΠΕ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΟΤΕ της 24ης Οκτωβρίου ο ΣΑΤΠΕ ενημερώνει για τα εξής:

* Στον ΟΤΕ, στον ΣΑΤΠΕ και στην ΕΕΤΤ δεν λειτουργούν ”ομάδες συμφερόντων που φέρουν Παραθεσμικό Μανδύα”, όπως επικαλείται ο συντάκτης της ανακοίνωσης του ΟΤΕ.

* Η ρητορική της ανακοίνωσης του ΟΤΕ δεν ταιριάζει με την προσπάθεια εξομάλυνσης της αγοράς Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, η οποία εμφανώς καταβάλλεται από την πλειονότητα των εμπλεκομένων, δηλαδή του ΟΤΕ, του ΣΑΤΠΕ, της ΕΕΤΤ και της πολιτικής ηγεσίας.

* Η επιπόλαιη και αβάσιμη φρασεολογία αυτού του τύπου δεν μπορεί να αντανακλά τις πραγματικές απόψεις του ΟΤΕ και πιστεύουμε ότι αποτελεί μεμονωμένο ολίσθημα.

* Ουδείς μπορεί να υποδεικνύει το ποιος, πότε και για ποιο θέμα θα συνομιλεί με την ΕΕΤΤ. Τόσο οι εταιρίες όσο και θεσμικοί εκπρόσωποι της αγοράς, όπως ο ΣΑΤΠΕ, έχουν διαρκή συνεργασία με την ΕΕΤΤ για όλα τα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός τους, εκτός αν ο συντάξας την ανακοίνωση του ΟΤΕ θεωρεί ότι η μη εφαρμογή των αποφάσεων της ΕΕΤΤ δεν ενδιαφέρει την αγορά και την ΕΕΤΤ. Αυτή είναι η έννοια της ”ευνομούμενης πολιτείας” κατά την αντίληψη του συντάκτη;

* Επιπροσθέτως, η χθεσινή δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που καταδίκασε τους χειρισμούς του ΟΤΕ αποτελεί την εγκυρότερη ερμηνεία της απόφασης της ΕΕΤΤ.

* Ο ΣΑΤΠΕ, ως θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί σημαντικό μέρος της αγοράς τηλεπικοινωνιών, παραμένει πιστός στην υγιή συνεργασία με όλους τους ενδιαφερομένους για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου και της ορθής εφαρμογής του, προς όφελος όλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v