Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λιάπης: Σύντομα ο σύμβουλος για τον ΟΤΕ

Η κυβέρνηση θα ορίσει σύντομα τον σύμβουλο για την πώληση μέρους του ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΤΕ, είπε ο υπουργός Μεταφορών την Πέμπτη. ”Εντός των ημερών θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή για να ορίσει τον σύμβουλο”, δήλωσε ο Μιχάλης Λιάπης.

Λιάπης: Σύντομα ο σύμβουλος για τον ΟΤΕ
Η κυβέρνηση θα ορίσει σύντομα τον σύμβουλο για την πώληση μέρους του ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΤΕ, είπε ο υπουργός Μεταφορών την Πέμπτη, μεταδίδει το Reuters.

Η κυβέρνηση έχει πει ότι σχεδιάζει να πωλήσει μέρος του ποσοστού 38,6% περίπου που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΤΕ σε Ευρωπαίο στρατηγικό επενδυτή, ο οποίος είναι πιθανόν να συμμετάσχει στη διοίκηση του ομίλου σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του ανταγωνισμού στην ελληνική οικονομία.

Εντός των ημερών θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή για να ορίσει τον σύμβουλο”, δήλωσε ο Μιχάλης Λιάπης στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για το Διαδίκτυο. Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ΟΤΕ, ο κ. Λιάπης είπε: ”Ο σύμβουλος θα το δει αυτό”.

Ο σύμβουλος θα αξιολογήσει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την πώληση, πρόσθεσε ο κ. Λιάπης, ο οποίος δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v