Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Ενίσχυση με 3 στελέχη από ΕΤΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής πρόκειται να αναλάβει ο κ. Σπ. Μαυρόγαλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ο κ. Φ. Παναγιωτόπουλος και Γενικός Διευθυντής Risk Management ο κ. Μιχάλης Οράτης.

Εθνική Ασφαλιστική: Ενίσχυση με 3 στελέχη από ΕΤΕ

Με τρία ανώτατα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας θα ενισχυθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το top management της Εθνικής Ασφαλιστικής, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της τράπεζας για ριζική αναδιάρθρωση , εξυγίανση και ανάπτυξη της μεγαλύτερης εν Ελλάδι θυγατρικής της. 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, νέος διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής πρόκειται να αναλάβει ο κ. Σπ. Μαυρόγαλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ο κ. Φ. Παναγιωτόπουλος και Γενικός Διευθυντής Risk Management ο κ. Μιχάλης Οράτης. Στη θέση του προέδρου της εταιρείας παραμένει ο κ. Δημόπουλος οι αρμοδιότητες του οποίου θα ενισχυθούν.

Πρόκειται για τρία έμπειρα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας οι οποίοι θα αναλάβουν υπό την ηγεσία του προέδρου της εταιρείας κ. Δημόπουλου το έργο της εις βάθος εξυγίανσης του χαρτοφυλακίου εργασιών της και αναδιάρθρωσης της ώστε η μεγαλύτερη ασφαλιστική να επανέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης και να καταστεί εφικτή η πώλησή της μετά το 2014.

Οι αλλαγές στη διοίκηση της ασφαλιστικής θα οριστικοποιηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της προσεχούς Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι μετά την ανάληψη της θέσης του προέδρου της Εθνικής Ασφαλιστικής από τον κ. Δημόπουλο έχουν ξεκινήσει ενέργειες για αναδιάρθρωση και κεφαλαιακή ενίσχυση της και όπως έχει γράψει το Euro2day βρίσκεται στα σκαριά η πρώτη συμφωνία με την αντασφαλιστική Arch Re για την αγορά του χαρτοφυλακίου εκκρεμών ζημιών της ΕΕΓΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v