Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Friesland: Αναδιοργανώνει καταναλωτικά προϊόντα

Ο κ. Γρηγόρης Σκλήκας, υπεύθυνος μέχρι σήμερα για τα καταναλωτικά προϊόντα στην Ευρώπη, αναλαμβάνει Executive Director Consumer Products Europe, Middle East and Africa.

Friesland: Αναδιοργανώνει καταναλωτικά προϊόντα
Σε αναδιοργάνωση του κλάδου Καταναλωτικών Προϊόντων προχωρά η Friesland Campina. Στο νέο σχήμα, από 1/10/2013, οι γεωγραφικές περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής ενώνονται με την Ευρώπη, δημιουργώντας ένα business group το οποίο αναλαμβάνει ο κ. Γρηγόρης Σκλήκας.

Στη διευρυμένη αυτή "γεωγραφία", οι κοινές προϊοντικές πλατφόρμες των γαλάτων εβαπορέ και λευκών τυριών παρουσιάζουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω μιας ενιαίας στρατηγικής, βέλτιστης συνεργασίας με τους πελάτες (one face to the customer) και αυξημένης ανταγωνιστικότητας.

Ο κ. Γρηγόρης Σκλήκας, υπεύθυνος μέχρι σήμερα για τα καταναλωτικά προϊόντα στην Ευρώπη, αναλαμβάνει Executive Director Consumer Products Europe, Middle East and Africa. Η έδρα του παραμένει στο Amersfoort της Ολλανδίας, και θα αναφέρεται στον CEO της FrieslandCampina, κ. Cees 't Hart.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v