Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Καλεί ΟΤΕ να ανοίξει κυκλώματα TelePassport

Η ΕΕΤΤ κάλεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες τον ΟΤΕ να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση της λειτουργίας των κυκλωμάτων της Τelepassport και από την άλλη πλευρά κάλεσε την Telepassport να καταβάλει την εγγυητική επιστολή σε δύο δόσεις.

ΕΕΤΤ: Καλεί ΟΤΕ να ανοίξει κυκλώματα TelePassport
Η ΕΕΤΤ κάλεσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ΟΤΕ να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση της λειτουργίας των κυκλωμάτων της Τelepassport και από την άλλη πλευρά κάλεσε την εταιρία να καταβάλει προς τον Οργανισμό την εγγυητική επιστολή σε δύο δόσεις.

-----Η ανακοίνωση της Τelepassport

Σε συνέχεια της σημερινής θετικής έκβασης της ακρόασης που πραγματοποιήθηκε στην ΕΕΤΤ, η TelePassport επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους πελάτες της για την υποστήριξή τους και την αμείωτη πίστη τους στην εταιρία.

Τη στιγμή που ο ΟΤΕ εφαρμόζει παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές, με στόχο να σπιλώσει την εικόνα της εταιρίας μας και να παρεμποδίσει την υγιή λειτουργία της αγοράς και του ανταγωνισμού, η TelePassport συνεχίζει δυναμικά τη δραστηριοποίησή της, στοχεύοντας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που εγγυώνται το συμφέρον των πελατών της.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την σημερινή απόφαση της ΕΕΤΤ, ο ΟΤΕ υποχρεούται να προβεί άμεσα στην αποκατάσταση της λειτουργίας των κυκλωμάτων της TelePassport στο επίπεδο προ της καταγγελίας.

Για μια ακόμη φορά, η διοίκηση της TelePassport ευχαριστεί τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα τους παρέχει τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν από τη συγχώνευσή της με τη Lannet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v