Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προς συνεργασία ΕΛΤΕΧ-Μυτιληναίου στη Φλώρινα-upd

Πολύ κοντά στην απόκτηση του μεγάλου ορυχείου λιγνίτη της Αχλάδας, στη Φλώρινα, βρίσκεται ο όμιλος της Ελληνικής Τεχνοδομικής, εξέλιξη που αναοίγει το δρόμο για συνεργασία με τον όμιλο Μυτιληναίου.

Προς συνεργασία ΕΛΤΕΧ-Μυτιληναίου στη Φλώρινα-upd
Πολύ κοντά στην απόκτηση του μεγάλου ορυχείου λιγνίτη της Αχλάδας, στη Φλώρινα, βρίσκεται ο όμιλος της Ελληνικής Τεχνοδομικής, εξέλιξη που αναοίγει το δρόμο για συνεργασία με τον όμιλο Μυτιληναίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του εν λόγω ορυχείου, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Ροζά, στην οποία και ανήκει το ορυχείο, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Σε περίπτωση που υπάρχει επιτυχής κατάληξη τότε - με βάση την πρόσφατη ενεργειακή συμφωνία που υπέγραψαν οι όμιλοι Ελληνική Τεχνοδομική - Μυτιληναίος - το project θα υπαχθεί σε κοινό σχήμα σε αναλογία 60% -40%.

Να σημειωθεί ότι οι δύο όμιλοι έχουν καταθέσει προσφορά στο διαγωνισμό εκμίσθωσης του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης του δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στην περιοχή της Βεύης (ποσοστό συμμετοχής 60% Άκτωρ, 30% ΜΕΤΚΑ και 10% Μυτιληναίος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v