Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διευκρινίσεις για Λοταρία στη Μόσχα

”Χρήσιμα συμπεράσματα και εμπειρία σχετικά με τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στη Ρωσική αγορά τυχερών παιχνιδιών απεκόμισε” η Intralot όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. Διευκρινίζει ότι η λοταρία της Μόσχας έχει διακόψει τις κληρώσεις από την προηγούμενη εβδομάδα, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2005.

Intralot: Διευκρινίσεις για  Λοταρία στη Μόσχα
”Χρήσιμα συμπεράσματα και εμπειρία σχετικά με τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στη Ρωσική αγορά τυχερών παιχνιδιών απεκόμισε” η Intralot όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Παράλληλα διευκρινίζει ότι η λοταρία της Μόσχας έχει διακόψει τις κληρώσεις από την προηγούμενη εβδομάδα, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2005.



Ακόμα προσθέτει πως ”οι οικονομικές και επιχειρηματικές επιπτώσεις από τη διακοπή του έργου είναι ασήμαντες για τα οικονομικά μεγέθη της, ενώ δεν έχει ληφθεί απόφαση περί τροποποίησης του επιχειρηματικού σχήματος που έχει ήδη γνωστοποιηθεί στο επενδυτικό κοινό για τη λειτουργία της Λοταρίας της Μόσχας, ούτε έχουν οριστικοποιηθεί στρατηγικές συμμαχίες σχετικά με την επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας στην Ρωσία για το σύνολο της ρωσικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών”.

Είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση κατά την οποία υπάρξουν πρόσθετες εξελίξεις σχετικά με τα ανωτέρω θέματα και ληφθούν σχετικές αποφάσεις από τα αρμόδια εταιρικά όργανα, η εταιρία θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις προς τις αρμόδιες Αρχές και το επενδυτικό κοινό, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, αναφέρει η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v