Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: Εκβιασμοί κατά του deal της Marfin

Μήνυμα προς όλους τους μετόχους της Λαϊκής Τράπεζας να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες που τους επηρεάζουν να πωλήσουν τη μετοχή της τράπεζας απηύθυνε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Marfin Financial Group Ανδρέας Βγενόπουλος.

Βγενόπουλος: Εκβιασμοί κατά του deal της Marfin
Μήνυμα προς όλους τους μετόχους της Λαϊκής Τράπεζας να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες που τους επηρεάζουν να πωλήσουν τη μετοχή της τράπεζας απηύθυνε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Marfin Financial Group Ανδρέας Βγενόπουλος, μεταδίδει το site stockwatch.

Ο κ. Βγενόπουλος, μιλώντας σήμερα στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης, ήταν ιδιαίτερα καυστικός υποστηρίζοντας πως ένας εκβιαστής, ένας υβριστής και τα κατάλοιπα του παρελθόντος προσπαθούν να επηρεάσουν τους μικρομετόχους να πωλήσουν τις αξίες που έχουν στη Λαϊκή και να σπάσουν το deal.

Kατονόμασε το μικρομέτοχο της τράπεζας Πόλυ Πολυκάρπου ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τον εκβιάσει. ”Ο εν λόγω κύριος με απειλητικό ύφος εισήλθε στα γραφεία της Marfin απαιτώντας να ρευστοποιήσει με αντίτιμο £4,50 ανά μετοχή” επεσήμανε.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Πολυκάρπου απέστειλε υβριστικά sms προς το άτομό του και το εγχείρημα που βρίσκεται στα σκαριά σε διάφορους μικρομετόχους.

”Καταγγείλαμε αυτή την υπόθεση στην κυπριακή Αστυνομία και ζητήσαμε ακόμη την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα.”, υπογράμμισε ο κ. Βγενόπουλος.

Όλος αυτός ο ντόρος που έγινε, σύμφωνα με τον κ. Βγενόπουλο, από τον εκβιαστή, όπως είπε, και τα κατάλοιπα του παρελθόντος είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα τη διαρροή της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τη Λαϊκή Τράπεζα και κατ’ επέκταση τον επηρεασμό κάποιων μικρομετόχων μας να ρευστοποιήσουν.

Όλος αυτός ο ντόρος που έγινε, σύμφωνα με τον κ. Βγενόπουλο, είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα τη διαρροή της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τη Λαϊκή Τράπεζα και κατ’ επέκταση τον επηρεασμό κάποιων μικρομετόχων μας να ρευστοποιήσουν.

Κληθείς να σχολιάσει σημερινά δημοσιεύματα στον κυπριακό ημερήσιο τύπο που έφεραν την Κεντρική Τράπεζα να αποστέλλει επιστολή στη Λαϊκή Τράπεζα, στην οποία ζητά να δοθούν περισσότερα στοιχεία όσον αφορά το deal, ο κ. Βγενόπουλος επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v