Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο κατάστημα της e-Global στο Μαρούσι

Ένα νέο πολυκατάστημα εγκαινιάζει η αλυσίδα Internet stations e-Global στο Μαρούσι, με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchise), επένδυση συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Νέο κατάστημα της e-Global στο Μαρούσι
Ένα νέο πολυκατάστημα εγκαινιάζει η αλυσίδα Internet stations e-Global στην Αθήνα, Νερατζιωτίσσης 21 Μαρούσι, με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchise).

Το κόστος της επένδυσης ξεπερνά τις 200.000,00 ευρώ και το κατάστημα, αποτελεί έναν σύγχρονο πολυχώρο δύο επιπέδων υψηλής αισθητικής, συνολικής έκτασης 250τμ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία της εταιρίας, το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλών αποδόσεων τελευταίας τεχνολογίας και όλα τα παιχνίδια της αγοράς, έτοιμο να εντυπωσιάσει και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών, από τους απλούς χρήστες μέχρι τους πιο απαιτητικούς, με το έμπειρο προσωπικό και την άψογη εξυπηρέτηση που μόνο η e-Global προσφέρει.

Όπως επισημαίνεται, η e-Global, με σταθερά βήματα στο χώρο της πληροφορικής, αναπτύσσει δυναμικά το δίκτυό της σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στο χώρο του Internet βάσει των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρει σε όλα τα επίπεδα.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της e-Global κ. Κατοστάρης αναφέρει ”Η e-Global κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο ψυχαγωγίας των νέων στην Ελλάδα, προσθέτοντας στην διασκέδασή τους στοιχεία ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους με την πρόσβαση σε παιχνίδια στρατηγικής και γνώσεων. Έχουμε στόχο να συμβάλλουμε από την πλευρά μας ώστε να αυξηθεί η διεισδυτικότητα του internet στη χώρα μας σε κάθε ηλικία και ιδιαίτερα στη νέα γενιά και να γνωρίσουν οι νέοι όλης της Ελλάδας το ασφαλές και φθηνό Internet και όλα τα πρωτοποριακά τεχνολογικά επιτεύγματα της e-Global. Επιπλέον, με κάθε νέο μας κατάστημα, δημιουργούμε 12 θέσεις εργασίας για νέους και νέες”.

Η e-Global μετρά ήδη 44 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ στόχος της για το 2007 είναι η επέκτασή της στην Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v