Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καρούλιας: Ανανέωση συνεργασίας με SPI Group

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρία SPI Group για τη διανομή της βότκας Stolichnaya, elit by Stolichnaya και Stoli Red προχώρησε πρόσφατα η Β.Σ. Καρούλιας.

Καρούλιας: Ανανέωση συνεργασίας με SPI Group
H Β.Σ. Καρούλιας ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την εταιρία SPI Group για τη διανομή της βότκας Stolichnaya, elit by Stolichnaya και Stoli Red.

Όπως σημειώνεται, η ανανέωση αυτή επισφραγίζει μια επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, και αφορά στη διανομή και προώθηση της γνωστής βότκας στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με την εταιρία, η Stolichnaya, ή απλώς Stoli όπως είναι γνωστή στους καταναλωτές, είναι η πιο γνωστή και κορυφαία σε πωλήσεις αυθεντική premium βότκα στον κόσμο. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, το προϊόν σημειώνει ιδιαίτερα θετική πορεία σε μια φθίνουσα αγορά.

Η εκτίμηση και η αποδοχή της γκάμας των προϊόντων Stolichnaya από τον Έλληνα καταναλωτή επιβεβαιώνεται από την επιτυχία της ultra-luxury elit by Stolichnaya, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004, και της πιο πρόσφατης Stoli Red - μια νέα πρόταση από τη Stolichnaya, ένα ποτό με χαμηλότερη περιεκτικότητα αλκοόλ που συνδυάζει τέλεια τη μοναδική γεύση της premium βότκας με αυτήν του γλυκού βατόμουρου.

«Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την SPI αποτελεί μεγάλη τιμή, επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης αλλά και μιας πολύ επιτυχημένης κοινής πορείας. Η Stolichnaya συνιστά ναυαρχίδα για το χαρτοφυλάκιό μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και με την SPI συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για διαρκή εξέλιξη και πρωτοπορία» δήλωσε ο κ. Χρήστος Αργυρού, διευθύνων σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας.

Ο CEO της SPI Group, Val Mendeleev σχολίασε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανανεώνουμε τη συνεργασία μας, με κοινό όραμα τη συνέχιση της ανάπτυξης της επιτυχημένης πορείας των προϊόντων μας καθώς και των εταιριών μας, τα οποία αποτελούν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v