Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Tι απαντά για διακοπή λοταρίας Μόσχας

Ολοκληρώθηκε η πιλοτική λειτουργία της Λοταρίας της Μόσχας με επιτυχή ποιοτικά οφέλη, ενώ η συνέχιση του έργου θα συνεκτιμηθεί, μεταξύ άλλων, και στα πλαίσια των εξελίξεων στην αγορά τυχερών παιχνιδιών που αφορούν το σύνολο της Ρωσικής επικράτειας, γνωστοποιεί η Intralot σε απάντηση – επιστολή στο ΧΑ.

Intralot: Tι απαντά για διακοπή λοταρίας Μόσχας
Ολοκληρώθηκε η πιλοτική λειτουργία της Λοταρίας της Μόσχας με επιτυχή ποιοτικά οφέλη, ενώ η συνέχιση του έργου θα συνεκτιμηθεί, μεταξύ άλλων, και στα πλαίσια των εξελίξεων στην αγορά τυχερών παιχνιδιών που αφορούν το σύνολο της Ρωσικής επικράτειας, γνωστοποιεί η Intralot στο ΧΑ, με αφορμή δημοσίευμα τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της διακοπής των κληρώσεων της λοταρίας της Μόσχας αποκάλυψε σε προηγούμενο δημοσίευμα το euro2day.gr.

Η Intralot, τονίζεται στην ανακοίνωση, συμμετέχει στο έργο κατέχοντας έμμεσα το 24,5% της Λοταρίας μέσω της εταιρίας Uniclic και σκοπεύει να επεκτείνει περαιτέρω τη δραστηριότητά της στην Ρωσία, μέσω στρατηγικών συμμαχιών, στοχεύοντας στην εκμετάλλευση ευκαιριών που αφορούν το σύνολο της ρωσικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v