Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρχές Αυγούστου οι γ.σ. T. Ολυμπιακής - Μοχλού

Αναβλήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας, η επαναληπτικές γ.σ. των εταιριών, Τεχνική Ολυμπιακή και Μοχλός, με θέμα τη λήψη απόφασης για παροχή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών. Οι νέες γενικές συνελεύσεις προγραμματίστηκαν για τις 2 και 4 Αυγούστου.

Αρχές Αυγούστου οι γ.σ. T. Ολυμπιακής - Μοχλού
Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η α΄επαναληπτική γενική συνέλευση της Τεχνικής Ολυμπιακής στις 15 Ιουλίου του 2002, με θέμα τη λήψη απόφασης για παροχή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option) στα μέλη του Δ.Σ και στα στελέχη της εταιρίας, καθώς και στα πρόσωπα αυτά των εταιριών του ομίλου της.



Η β΄επαναληπτική γενική συνέλευση μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ, θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου 2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Αλιμο Αττικής.



Γνωστοποιείται επίσης, ότι αναβλήθηκε και η α΄επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρίας Μοχλός στις 15 Ιουλίου 2002 λόγω έλλειψης απαρτίας, με θέμα τη λήψη απόφασης για παροχή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option) στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στα στελέχη της εταιρείας, καθώς και στα πρόσωπα αυτά των εταιριών του ομίλου της. Η νέα γ.σ. προγραμματίστηκε για τις 4 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v