Η SUNLIGHT "φωτίζει" τη Γερμανική Βουλή

Η εν λόγω συμφωνία αποτελεί σημαντική επιτυχία για την εταιρεία, καθώς επικράτησε μεταξύ Γερμανών ανταγωνιστών της και αφορά την εγκατάσταση συστοιχίας μπαταριών αποτελούμενη από 108 στοιχεία κλειστού τύπου, τεχνολογίας μολύβδου οξέως με GEL ηλεκτρολύτη (2V 8 OPzV 800).

Η SUNLIGHT φωτίζει τη Γερμανική Βουλή

Με συστοιχία μπαταριών της ελληνικής εταιρείας SUNLIGHT, η Γερμανική Βουλή εξασφαλίζει την ηλεκτροδότησή της σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Συγκεκριμένα η SUNLIGHT προκρίθηκε μετά από διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια 108 στοιχείων κλειστού τύπου, τεχνολογίας μολύβδου οξέως με GEL ηλεκτρολύτη (2V 8 OPzV 800).

Η συστοιχία θα υποστηρίζει την εφεδρική λειτουργία συστημάτων φωτισμού έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στη Γερμανική Βουλή.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, συμφερόντων του Πάνου Γερμανού σε ανακοίνωσή της, το γεγονός αυτό επισφραγίζει την εμπιστοσύνη και τις διαχρονικές σχέσεις της εταιρείας με τη γερμανική αγορά, οι οποίες αφορούν κυρίως συμβόλαια για την προμήθεια μπαταριών υποβρυχίων και μπαταριών έλξης για χρήση σε περονοφόρα οχήματα.

Η Συστήματα SUNLIGHT με συνεπή στρατηγική εξωστρέφειας, έχει αποκτήσει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά μπαταριών με συνεργασίες σε περισσότερες από 100 διεθνείς αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v