Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CosmΟΤΕ: Έχασε τον διαγωνισμό για 3G στη Ρουμανία

Δεν προκρίθηκε τελικώς στο διαγωνισμό για τις δύο άδειες παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς στη Ρουμανία, η Cosmote Ρουμανίας, θυγατρικής της CosmΟΤΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον διαγωνισμό κέρδισαν οι εταιρίες RBS και RCS.

CosmΟΤΕ: Έχασε τον διαγωνισμό για 3G στη Ρουμανία
Δεν προκρίθηκε τελικώς στο διαγωνισμό για τις δύο άδειες παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς στη Ρουμανία, η Cosmote Ρουμανίας, θυγατρικής της CosmΟΤΕ.

Το ύψος του διαγωνισμού έφθανε τα 35 εκατ. δολάρια και αφορά στην ανάπτυξη δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διαγωνισμό προκρίθηκαν οι εταιρίες Telemobil και RCS.

Οπως επισημαίνεται σε σετική ανακοίνωση, η πρόταση που η Cosmote Ρουμανίας κατέθεσε στον εν λόγω διαγωνισμό διασφάλιζε την υλοποίηση, αλλά και βιωσιμότητα του έργου για την παροχή υπηρεσιών 3ης γενιάς στη ρουμανική αγορά, εστιάζοντας στη μεγιστοποίηση των ωφελειών για τους Ρουμάνους καταναλωτές.

Τα παραπάνω τεκμηριώνονται από τη σημαντικότατη πρόοδο που έχει σημειώσει η Cosmote Ρουμανίας σε επίπεδο τηλεπικοινωνιακής κάλυψης, καθώς και από την ικανότητά της, ως μέλος του Ομίλου Cosmote, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της άδειας σε επίπεδο τεχνογνωσίας και πόρων.

Η Cosmote Ρουμανίας συνεχίζει την ταχεία ανάπτυξη των δικτύων 2ης και 2,5ης γενιάς, τα οποία σύντομα θα παρέχουν πλήρη κάλυψη στο ρουμανικό πληθυσμό, προσφέροντας παράλληλα τις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες υπηρεσίες.

Από την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας, το Δεκέμβριο του 2005, η Cosmote Ρουμανίας εστιάζει τις προσπάθειές της στην επέκταση του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου, που σήμερα προσφέρει μεγαλύτερη από 90% πληθυσμιακή και 75% γεωγραφική κάλυψη.

Η εταιρία θα συνεχίσει να διερευνά ευκαιρίες για την ανάπτυξη καινοτόμων και προηγμένων υπηρεσιών στη ρουμανική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v