Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διακοπή κληρώσεων στην Olympic Lottery

Προσωρινή διακοπή των κληρώσεων ανακοίνωσε χθες, μέσω της ιστοσελίδας της στη Μόσχα, η Olympic Lottery , η εταιρία διαχείρισης του τοπικού ΛΟΤΤΟ, στην οποία συμμετέχουν η Ιntralot από κοινού με τη μαλαισιανών συμφερόντων Tanjong, ενώ το 51% κατέχουν Ρώσοι επιχειρηματίες.

Intralot: Διακοπή κληρώσεων στην Olympic Lottery
Αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε χθες στη Μόσχα ότι παύουν ”προσωρινά”, με τελευταία ημερομηνία τη 12η Οκτωβρίου, οι κληρώσεις του Olympic Lottery, της λοταρίας της Μόσχας που θα αποτελούσε και τον προπομπό για την καθιέρωση ”εθνικής λοταρίας” στο εγγύς μέλλον, χωρίς να παρασχεθεί εξήγηση.



Η δημοσιοποίηση της διακοπής των κληρώσεων εμφανίστηκε λιτά μέσα από την ιστοσελίδα της Moscow Olympic Lottery, της εταιρίας διαχείρισης του ΛΟΤΤΟ στην οποία συμμετέχουν η ελληνική Intralot από κοινού με την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου μαλαισιανών συμφερόντων Tanjong (49%) καθώς και Ρώσοι επιχειρηματίες (51%).

Η άδεια του Olympic Lottery είχε δοθεί από την κυβέρνηση της Μόσχας μέχρι το 2013 με δικαίωμα αποκλειστικότητας μέχρι το 2008 και μέρος των εσόδων θα διατίθεντο στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Ρωσίας και στον Δήμο της Μόσχας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v