Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρονίζει η πώληση της ρουμανικής BCR στην Erste

Έναν χρόνο μετά την ανάδειξη της Erste Bank ως νικήτριας στον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση της ρουμανικής BCR και η διαδικασία της πώλησής της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Χρονίζει η πώληση της ρουμανικής BCR στην Erste
Έναν χρόνο μετά την ανάδειξη της Erste Bank ως νικήτριας στον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση της ρουμανικής BCR και η διαδικασία της πώλησλης της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη τράπεζα είχε ενδιαφερθεί και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία, αφού απέτυχε να την εντάξει στον όμιλό της, έστρεψε το ενδιαφέρον της στην περίπτωση της επίσης ρουμανικής CEC.

Όμως, ενώ η διαδικασία ξεκίνησε ουσιαστικά πριν από το καλοκαίρι, ακόμα δεν έχει μπει στην τελική της φάση, με την ανάδειξη του επικρατέστερου υποψηφίου, μεταξύ της ΕΤΕ και της ουγγρικής ΟΤΡ.

Σύμφωνα δε με τα μηνύματα που έρχονται τώρα από το Βουκουρέστι, κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει ούτε στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός προκαλεί τη δυσαρέσκεια των ενδιαφερομένων, αλλά το παράδειγμα της BCR και της Erste Bank ”μαρτυρά” ότι στη Ρουμανία υπάρχουν και –πολύ– χειρότερα.

Γ. Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v