Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιπρόεδρος στην Τρ. Πειραιώς ο Γ. Προβόπουλος

Τη θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει στην Τράπεζα Πειραιώς ο καθηγητής κ. Γ. Προβόπουλος, πρώην πρόεδρος της Εμπορικής, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day.gr.

Αντιπρόεδρος στην Τρ. Πειραιώς ο Γ. Προβόπουλος
Την θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει στην Τράπεζα Πειραιώς ο καθηγητής κ. Γ. Προβόπουλος, πρώην πρόεδρος της Εμπορικής, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του euro2day.gr.

H τοποθέτηση του κ. Προβόπουλου θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τρ. Πειραιώς.

Ο τραπεζικός τομέας ήταν εξαρχής η βασική επιλογή του Γιώργου Προβόπουλου, μετά την αποχώρηση του από την διοίκηση της Εμπορικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά, στις συζητήσεις που είχε με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της ανάληψης των καθηκόντων του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Επειδή, όμως, η θητεία του Νίκου Γκαργκάνα διαρκεί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο ακόμα, αλλά κι επειδή ο ίδιος ο κ.Προβόπουλος δεν επιθυμούσε να ”φύγει” από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, αναλαμβάνοντας επικεφαλής ενός ”τρίτου” οργανισμού του ευρύτερου δημόσιου τομέα, άρχισε να συζητά τις προτάσεις που είχε από τον ιδιωτικό, τραπεζικό, τομέα.

Η πλέον ελκυστική, ήταν αυτή του ομίλου Πειραιώς. Έτσι, άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τον Μιχάλη Σάλλα, οι οποίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατέληξαν πριν από ένα – δύο 24ώρα.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v