Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Σε 9 μήνες η ενοποίηση ΤΤ και Proton

Ο κ. Μεγάλου χαρακτήρισε στρατηγικούς στόχους της τράπεζας την ενίσχυση της κερδοφορίας αλλά και την ενοποίηση των ΤΤ και Proton κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης. Εκτίμησε ότι η πλήρης ενοποίηση θα ολοκληρωθεί σε 9 μήνες.

Eurobank: Σε 9 μήνες η ενοποίηση ΤΤ και Proton

Σε διάστημα περίπου 9 μηνών θα ολοκληρωθεί η πλήρης ενοποίηση της Eurobank με το ΤΤ και την Proton εκτίμησε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Χρ. Μεγάλου, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του ομίλου για την εξαγορά των δυο τραπεζών καθώς μέσω αυτών, όπως σημείωσε, η Eurobank απόκτησε πρόσβαση σε τμήμα του πληθυσμού που "παραδοσιακά" δεν απευθυνόταν.

Ο κ. Μεγάλου χαρακτήρισε στρατηγικούς στόχους της τράπεζας την ενίσχυση της κερδοφορίας αλλά και την ενοποίηση των ΤΤ και Proton.

Τόνισε ότι η Eurobank έχει σημαντικό ιστορικό επιτυχιών σε θέματα εξαγορών και συγχωνεύσεων καθώς έχει πραγματοποιήσει περίπου 20 deals σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η διοίκηση της Eurobank αναφέρθηκε επίσης στην αύξηση των καθαρών εσόδων από τόκους κατά 9% το β΄ τρίμηνο αλλά και στη μείωση του λειτουργικού κόστους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v