Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας: Ζημιές προ φόρων 12 εκατ. στο εξάμηνο

O ενοποιημένος κύκλος εργασιών το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους διαμορφώθηκε στα 43,6 εκατ. Ευρώ έναντι 51,2 εκατ. Ευρώ που ήταν το περυσινό εξάμηνο με αποτέλεσμα να παρουσιάσει μείωση της τάξης του 14,8%.

Δίας: Ζημιές προ φόρων 12 εκατ. στο εξάμηνο

Τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΒΕΕ για το πρώτο εξάμηνο του 2013 με βάση τα διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής αναφοράς, αναλύονται παρακάτω:

O ενοποιημένος κύκλος εργασιών το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους διαμορφώθηκε στα 43,6 εκατ. Ευρώ έναντι 51,2 εκατ. Ευρώ που ήταν το περυσινό εξάμηνο με αποτέλεσμα να παρουσιάσει μείωση της τάξης του 14,8%.

Στο ίδιο διάστημα, τα κέρδη προ φόρων Τόκων και Α̟ποσβέσεων (EBITDA) εμφάνισαν μείωση φθάνοντας στα -11,9 εκατ. Ευρώ, έναντι 5,7 εκατ. Ευρώ που ήταν στο αντίστοιχο εξάμηνο του 2012.

H ενο̟ποιημένη ζημία προ φόρων στο τέλος του φετινού εξαμήνου διαμορφώθηκαν στα 18,5 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 311 χιλ. Ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Τέλος, οι ενοποιημένες ζημίες μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας (ΚΜΦ&Μ) ανήλθαν σε -16,1 εκατ. Ευρώ έναντι κερδών 26 χιλ. Ευρώ το εξάμηνο του 2012.

Σε επίπεδο εταιρείας, ο κύκλος εργασιών για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους διαμορφώθηκε στα 51,3 εκατ. Ευρώ έναντι 53,1 εκατ. Ευρώ που ήταν στο περυσινό εξάμηνο με αποτέλεσμα να παρουσιάσει μείωση της τάξης του 3,5%.

Οι ζημίες προ φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα -7,1 εκατ. Ευρώ στο φετινό εξάμηνο, έναντι κερδών 4,7 εκατ. Ευρώ που ήταν στο αντίστοιχο εξάμηνο του 2012.

Οι ζημιές προ φόρων στο τέλος του φετινού εξαμήνου διαμορφώθηκαν στα -12 εκατ. Ευρώ έναντι κερδών 363 χιλ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v