Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Μείωση 3,5% στην κατανάλωση ενέργειας το 2012

Μείωση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας κατά 3,5% και της κατανάλωσης ηλεκτρισμού κατά 2,7% πέτυχαν το 2012 ο ΟΤΕ και η Cosmote,στο πλαίσιο της πολιτικής τους για μείωση της επίδρασης στο περιβάλλον.

ΟΤΕ: Μείωση 3,5% στην κατανάλωση ενέργειας το 2012

Ο ΟΤΕ και η Cosmote γνωστοποιούν ότι στο πλαίσιο των πρακτικών τους για μείωση της επίδρασης στο περιβάλλον από τη λειτουργία τους, πέτυχαν το 2012 μείωση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας κατά 3,5% και της κατανάλωσης ηλεκτρισμού κατά 2,7% σε σχέση με το 2011.

Παράλληλα, εξασφάλισαν πιστοποίηση του νέου κτηρίου τους στην Παιανία κατά LEED® (Leadership in Energy and Environmental Design - Level Gold), καθώς και Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) κατηγορίας Α', σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ).

Επιπλέον, είναι οι μοναδικές εταιρίες στην Ελλάδα που εξασφάλισαν το 2012, για δεύτερη χρονιά, από τη ΔΕΗ εγγυήσεις προέλευσης ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

Οι εγγυήσεις αποτελούν επίσημη διασφάλιση ότι για το σύνολο των ηλεκτρικών καταναλώσεων του ΟΤΕ και της Cosmote που καλύφθηκαν από το δίκτυο της ΔΕΗ, έχει παραχθεί ισόποση ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας με αποτέλεσμα μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v