Προσφορές για το φοιτητικό σπίτι από τα Praktiker

Για δεύτερη χρονιά η Praktiker Hellas προσφέρει έως τις 30 Οκτωβρίου οικονομικές προτάσεις για τον εξοπλισμό του φοιτητικού σπιτιού.

Προσφορές για το φοιτητικό σπίτι από τα Praktiker
Η Praktiker Hellas για δεύτερη χρονιά «καλωσορίζει» τη νέα γενιά φοιτητών προσφέροντας οικονομικές προτάσεις και μοντέρνες ιδέες για τον εξοπλισμό κάθε φοιτητικού σπιτιού.

Παράλληλα, προσφέρει μοναδικές προσφορές που εξυπηρετούν στο ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής, όπως:
- Δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές των φοιτητών.
- Συναρμολόγηση με 39 ευρώ για 1 ως 3 έπιπλα και με 49 ευρώ για 4 ως και 6 έπιπλα.
- Προνομιακό πρόγραμμα από 6 ως 24 άτοκες δόσεις.

Και για τους φοιτητές που «αγαπούν» τις ηλεκτρονικές αγορές, το www.praktiker.gr τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέγουν αυτό που θέλουν, απ' όπου κι αν βρίσκονται, για να στήσουν το νέο τους σπίτι οικονομικά και ανάλογα με το γούστο και τη διάθεσή τους.

Επιπλέον, για ένα «Σπίτι με τα όλα του» προσαρμοσμένο στις ανάγκες της φθινοπωρινής περιόδου, ο νέος κατάλογος σπιτιού Praktiker, έως 30/10, παρουσιάζει πληθώρα προϊόντων και έξυπνες, χρήσιμες, λειτουργικές και οικονομικές προτάσεις για τη ανανέωση του σπιτιού.

Τέλος, επειδή οι χρήσιμες συμβουλές πάντα βοηθούν, στο νέο κατάλογο σπιτιού της Praktiker, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, www.praktiker.gr, υπάρχουν πληροφορίες που βοηθούν στη σωστή επιλογή στρώματος, στη φροντίδα της κουζίνας, μυστικά για έξυπνη αποθήκευση κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v