Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση της Δέλτα από την TÜV Austria Hellas

Έξι πιστοποιητικά συμμόρφωσης για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, την ασφάλεια τροφίμων, το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία και την περιβαλλοντική διαχείριση έλαβε η Δέλτα από την TÜV Austria Hellas.

Πιστοποίηση της Δέλτα από την TÜV Austria Hellas
Η TÜV Austria Hellas απένειμε, έπειτα από μια σειρά επιτόπιων επιθεωρήσεων, πιστοποιητικά συμμόρφωσης στη γαλακτοβιομηχανία Δέλτα.

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση από το διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο οργανισμό TÜV Austria Hellas έγινε βάσει των προτύπων ISO 9001 για το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας, ISO 22000, BRC και IFS για την ασφάλεια των τροφίμων, OHSAS 18001 για το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία και ISO 14001 για την περιβαλλοντική διαχείριση.

Οι επιθεωρήσεις έλαβαν χώρα στις κεντρικές εγκαταστάσεις και στα εργοστάσια παραγωγής στον Άγιο Στέφανο, στον Ταύρο, στη Θεσσαλονίκη, στη Λαμία και στην Ημαθία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δέλτα διαθέτει 7 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής εντός και εκτός Ελλάδας, 4 σταθμούς συγκέντρωσης γάλακτος, ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής και απασχολεί συνολικά 1.400 άτομα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων στην Ελλάδα, οίκο κορυφαίων μαρκών διατροφής με σημαντικό μέγεθος στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εταιρία, το σύνολο αυτών των πιστοποιήσεων συμβάλλει στην εξέλιξη της Δέλτα και ενισχύει τη δράση της με υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v