Πλήρη πακέτα σχολικών βιβλίων από τα Public

Από τις 26 Αυγούστου το δίκτυο καταστημάτων αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Public προσφέρουν πλήρη πακέτα με όλα τα βιβλία του ΟΕΔΒ για κάθε τάξη του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου.

Πλήρη πακέτα σχολικών βιβλίων από τα Public
Εν όψει της σχολικής περιόδου τα καταστήματα Public αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας διαθέτουν ολοκληρωμένα πακέτα με όλα τα βιβλία του ΟΕΔΒ.

Συγκεκριμένα, από τις 26 Αυγούστου, τα καταστήματα Public έχουν δημιουργήσει 12 ξεχωριστά πακέτα (ένα για κάθε τάξη δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου) που περιλαμβάνουν όλα τα βιβλία.

Επιπλέον, οι μαθητές του δημοτικού θα μπορούν να βρουν πλήρη πακέτα γραφικής ύλης, σχεδιασμένα στα μέτρα τους. Μολύβια, στυλό, σχολικές τσάντες, μαρκαδόροι, γόμες, ντοσιέ, τετράδια, post-it, calculators, νερομπογιές, ξυλομπογιές κ.ά.

Τα πακέτα με όλα τα βιβλία του ΟΕΔΒ και τα πλήρη πακέτα γραφικής ύλης, διατίθενται και στο διαδικτυακό κατάστημα www.public.gr, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να επωφεληθείτε από την προσφορά -10% και δωρεάν αντικαταβολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v