Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Καμία απόφαση για τον σύμβουλο πώλησης

Καμία απόφαση σχετικά με τον σύμβουλο πώλησης που θα προσλάβει το Ελληνικό Δημόσιο για τον ΟΤΕ δεν έχει ληφθεί μέχρι σήμερα. Αυτό ξεκαθάρισε μιλώντας στο euro2day.gr αρμόδιο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι δεν έχει οριστεί καν ημερομηνία συνεδρίασης της αρμόδιας Διυπουργικής Επιτροπής που θα ασχοληθεί με το θέμα.

ΟΤΕ: Καμία απόφαση για τον σύμβουλο πώλησης
του Γιώργου Μαντέλα

Καμία απόφαση σχετικά με τον σύμβουλο πώλησης που θα προσλάβει το Ελληνικό Δημόσιο για τον ΟΤΕ δεν έχει ληφθεί μέχρι σήμερα.

Αυτό ξεκαθάρισε μιλώντας στο euro2day.gr αρμόδιο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι δεν έχει οριστεί καν ημερομηνία συνεδρίασης της αρμόδιας Διυπουργικής Επιτροπής που θα ασχοληθεί με το θέμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει στο διάστημα που ακολουθεί, με πιθανότερη ημερομηνία τα τέλη Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, απόφαση της κυβέρνησης αποτελεί ο σύμβουλος ή οι σύμβουλοι που θα επιλεγούν να μην έχουν καμία άλλη εμπλοκή με οποιοδήποτε project τηλεπικοινωνιακού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v