Νέος οικονομικός διευθυντής στη Eurobank Properties

Ο κ. Παναγιώτης Αριστείδης Βάρφης αναλαμβάνει από τις 2/9/2013 τη θέση του οικονομικού διευθυντή της Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ, στη θέση του παραιτηθέντος για προσωπικούς λόγους κ. Στυλιανού Προμπονά.

Νέος οικονομικός διευθυντής στη Eurobank Properties
Η Eurobank Properties ανακοινώνει ότι μετά από πέντε και πλέον έτη επιτυχούς συνεργασίας, ο κ. Στυλιανός Προμπονάς γνωστοποίησε την επιθυμία του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από την θέση του οικονομικού διευθυντή με ημερομηνία ισχύος την 31η/8/2013.

Την θέση του οικονομικού διευθυντή της εταιρίας αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης- Αριστείδης Βάρφης με ημερομηνία ισχύος την 2α/9/2013, ο οποίος κατέχει επί του παρόντος τη θέση του οικονομικού διευθυντή στη Eurobank Equities AEΠΕΥ.

Στο παρελθόν, ο κ. Βάρφης διετέλεσε Διοικητικός Οικονομικός Διευθυντής New Europe της Eurobank Equities AEΠΕΥ, Οικονομικός Διευθυντής της Eurobank EFG Telesis Finance A.E., Ανώτερο Οικονομικό Στέλεχος της Novonordisk A/S καθώς και Επίκουρος Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής.

Ο κ. Βάρφης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μεταπτυχιακού Τίτλου του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Βρυξελλών με εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v