Βαλκάν: Ζημίες έναντι κερδών στο πρώτο τρίμηνο

Επιδείνωση των καθαρών της αποτελεσμάτων εμφάνισε στο πρώτο τρίμηνο του 2013 τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και μητρικής η εταιρία Βαλκάν, σύμφωνα με τις οικονομικές της καταστάσεις για το εν λόγω διάστημα.

Βαλκάν: Ζημίες έναντι κερδών στο πρώτο τρίμηνο
Η Βαλκάν ανακοινώνει ότι τα ενοποιημένα καθαρά αποτελέσματα από συνεχιζόμενες και μη δραστηριότητες διαμορφώθηκαν σε ζημίες 381 χιλ. ευρώ έναντι κερδών 372 χιλ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Τα ενοποιημένα αποτελέσματα προ φόρων, τόκων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) διαμορφώθηκαν σε ζημία της τάξης των 5 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 18 χιλ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, ενώ τα αποτελέσματα προ φόρων διαμορφώθηκαν σε ζημίες 335 χιλ. ευρώ έναντι κερδών 372 χιλ. ευρώ κατά το περυσινό διάστημα.

Σε επίπεδο μητρική εταιρίας, τα αποτελέσματα προ φόρων, τόκων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) διαμορφώθηκαν σε ζημία της τάξης των 5 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 18 χιλ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Τα αποτελέσματα προ φόρων διαμορφώθηκαν σε ζημία 289 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 164 χιλ. ευρώ κατά το περυσινό διάστημα, ενώ τα καθαρά αποτελέσματα από συνεχιζόμενες και μη δραστηριότητες διαμορφώθηκαν σε ζημία 336 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών 164 χιλ. ευρώ κατά το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v