Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντραλότ: Έσοδα 353 εκατ. βλέπει η IBG το Q2

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της IBG, η Ιντραλότ αναμένεται να εμφανίσει κέρδη 353 εκατ. ευρώ στο Q2, αυξημένα κατά 4%. Μικτή η εικόνα στις επιμέρους αγορές. Η χρηματιστηριακή διατηρεί σταθερή σύσταση και τιμή στόχο.

Ιντραλότ: Έσοδα 353 εκατ. βλέπει η IBG το Q2

Μικτά οικονομικά αποτελέσματα εκτιμά η IBG, ότι θα ανακοινώσει η Ιντραλότ για το β' τρίμηνο του έτους.

H ανατίμηση του ευρώ έναντι των βασικών νομισμάτων, η απουσία μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, και η βελτιούμενη απόδοση των συμβολαίων σε Αζερμπαϊτζάν, Οχάιο και Αυστραλία, επηρέασαν την πορεία των εσόδων, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή.

Συγκεκριμένα, αναμένει η εταιρεία να παρουσιάσει  αύξηση των εσόδων της κατά 4% στα 353 εκατ. ευρώ. Αυτό θα έρθει ως αποτέλεσμα της μικρή μείωσης των εσόδων από ευρωπαϊκά συμβόλαια, κυρίως εξαιτίας της δύσκολης βάσης αναφοράς για τα στοιχηματικά συμβόλαια σε Ιταλία, Πολωνία και Βουλγαρία, της μείωσης των εσόδων από την Αμερική και της ισχυρής αύξησης τους από το Αζερμπαϊτζάν.

Επιπλέον, η ΙBG εκτιμά βελτίωση των EBITDA του β' τριμήνου στα 46 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 16%.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η αναχρηματοδότηση χρέους που ωριμάζει το 2013-2014 με υψηλά επιτόκια, θα επηρεάσει τα αποτελέσματα του ομίλου μεσοπρόθεσμα, ενώ εκτιμά θετικά την επικύρωση των δυο νέων συμβολαίων της εταιρείας (με τον ΟΠΑΠ και τα κρατικά λαχεία) στην Ελλάδα.

Η IBG, διατηρεί σταθερή τη σύσταση της για τη μετοχή της Ιντραλότ σε "hold", όπως και την τιμή στόχο σε 1,90 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v