Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ.Τ: Αναζητά αγοραστή για το ποσοστό στην Αττικής

Σε αναζήτηση επενδυτή για το ποσοστό που κατέχει στην Τράπεζα Αττικής βρίσκεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Το οικονομικό επιτελείο έχει ανάψει το ”πράσινο φως” στη διοίκηση του Τ.Τ. ώστε να διερευνήσει το υπάρχον ενδιαφέρον στην ελληνική και ξένη αγορά, για το 17% της Αττικής που ελέγχει σήμερα.

Τ.Τ: Αναζητά αγοραστή για το ποσοστό στην Αττικής
του Γιώργου Μαντέλα

Σε αναζήτηση επενδυτή για το ποσοστό που κατέχει στην Τράπεζα Αττικής βρίσκεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ο οικονομικό επιτελείο έχει ανάψει το ”πράσινο φως” στη διοίκηση του Τ.Τ. ώστε να διερευνήσει το υπάρχον ενδιαφέρον στην ελληνική και ξένη αγορά, για το 17% της Αττικής που ελέγχει σήμερα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και συντονισμένη κίνηση ώστε η αγορά να διερευνηθεί όχι μόνο για την πώληση του 17% που ελέγχει το Τ.Τ., αλλά και του αντίστοιχου ποσοστού που έχει στο χαρτοφυλάκιό του σήμερα το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Με βάση το αποτέλεσμα αυτής της διερεύνησης, θα αποφασίσει τελικώς το Ελληνικό Δημόσιο, που ως γνωστόν είναι ο βασικός μέτοχος του Τ.Τ., για το αν θα προχωρήσει στην αποεπένδυση από την Αττικής, ή αν θα παραμείνει το σημερινό status quo.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v