Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Δευτέρα οι προσφορές για Bank of Alexandria

Την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι για την Bank of Alexandria να καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της τράπεζας. Σχετικά ειδοποιήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μεταξύ αυτών και η EFG Eurobank Ergasias.

EFG: Δευτέρα οι προσφορές για Bank of Alexandria
του Γιώργου Μαντέλα

Την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι για την Bank of Alexandria να καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της τράπεζας.

Σχετικά ειδοποιήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι (όσοι κατέθεσαν δηλαδή μη δεσμευτική προσφορά) και μεταξύ αυτών και η EFG Eurobank Ergasias.

Η ελληνική τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, προτίθεται να κάνει δυνατό ”χτύπημα”, αιφνιδιάζοντας την αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα εξαγόρασε τη βουλγαρική τράπεζα DZI, ενώ διερευνά και άλλες αγορές ενδιαφέροντος.

Σε ό,τι αφορά την τιτλοποίηση, τα road shows που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις ξεκινούν, σύμφωνα με πληροφορίες, μεθαύριο Τετάρτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v