Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Υψηλότερες ταχύτητες από το 2007

Tην πιο γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, με ταχύτητες που αγγίζουν τα 3.6 Mbps, μέσω του δικτύου της 3G/HSDPA, παρουσίασε η Cosmote στην InfoCom. Εντός του 2007, η Cosmote αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την τεχνολογία HSDPA και να προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες με ακόμα υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων.

Cosmote: Υψηλότερες ταχύτητες από το 2007
Tην πιο γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, με ταχύτητες που αγγίζουν τα 3.6 Mbps, μέσω του δικτύου της 3G/HSDPA, παρουσίασε η Cosmote στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών InfoCom.

Η Cosmote στο φετινό συνέδριο InfoCom, παρείχε την απαραίτητη κάλυψη δικτύου και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία του κέντρου Τύπου του συνεδρίου, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις μοναδικές ταχύτητες που προσφέρει η ευρυζωνική τεχνολογία HSDPA, απολαμβάνοντας εύκολα και απλά, ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση στο Internet, το e-mail και άλλες εφαρμογές.

Πρόκειται για άλλη μια πρωτοπορία της Cosmote στον χώρο των τεχνολογικών εξελίξεων, μετά την εμπορική διάθεση για πρώτη φορά στην Ελλάδα της τεχνολογίας HSDPA, τον Ιούνιο του 2006, με μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως και 1.8 Mbps.

Η Wireless Connect Card Broadband που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά αποτελεί την ιδανικότερη λύση για όσους βρίσκονται πολλές ώρες μακριά από το γραφείο ή ταξιδεύουν συχνά και επιθυμούν να έχουν ασύρματη πρόσβαση.

Υπενθυμίζεται ότι η ευρυζωνική τεχνολογία HSDPA είναι διαθέσιμη στις περιοχές κάλυψης 3G σε Αττική και Θεσσαλονίκη, παρέχοντας πληθυσμιακή κάλυψη περίπου 40%.

Εντός του 2007, η Cosmote αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την τεχνολογία HSDPA και να προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες στους πελάτες της με ακόμα υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v