Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Συζητήσεις με 5 για επιλογή συμβούλου

Σήμερα και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν ”συνεντεύξεις” εκπροσώπων υποψηφίων συμβούλων της ΕΧΑΕ με στελέχη της εισηγμένης εταιρίας. Από όσους εξεδήλωσαν ενδιαφέρον φαίνεται πως προκρίθηκαν οι Deutsche Bank, Boston Consulting, Macenzy, Lazard Frere και Rothchild.

ΕΧΑΕ: Συζητήσεις με 5 για επιλογή συμβούλου
Σήμερα και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν ”συνεντεύξεις” εκπροσώπων υποψηφίων συμβούλων της ΕΧΑΕ με στελέχη της εισηγμένης εταιρίας.

Ως γνωστόν, η διοίκηση της ΕΧΑΕ είχε αποφασίσει την ανάθεση σε σύμβουλο της στρατηγικής αναδιάρθρωσής της και από όσους εξεδήλωσαν ενδιαφέρον φαίνεται πως προκρίθηκαν οι Deutsche Bank, Boston Consulting, Macenzy, Lazard Frere και Rothchild.

Στις σημερινές συναντήσεις και σε αυτές της Παρασκευής, κάθε υποψήφιος θα αναλύσει την πρότασή του προς τους εκπροσώπους της ΕΧΑΕ και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχει ”φαβορί” το οποίο συνδυάζει ολοκληρωμένη ικανοποιητική πρόταση και χαμηλότερη ετήσια αμοιβή.

Όταν ολοκληρωθούν οι παραπάνω συνεντεύξεις το διοικητικό συμβούλιο των Ελληνικών Χρηματιστηρίων, αφού λάβει υπόψη του την εισήγηση της Ελληνικής Επιτροπής, θα καταλήξει στην επιλογή του συμβούλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v