Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Διευκρινίσεις προς την Ε. Κεφαλαιαγοράς

Η εταιρία βρίσκεται στο στάδιο ανάλυσης των οικονομικών στοιχείων της συνεργασίας που θα προσδιορίσει και το οικονομικό αποτέλεσμα του ομίλου το οποίο θα προκύψει το 2007, επισημαίνει με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η Γρ. Σαράντης.

Σαράντης: Διευκρινίσεις προς την Ε. Κεφαλαιαγοράς
Η εταιρία βρίσκεται στο στάδιο ανάλυσης των οικονομικών στοιχείων της συνεργασίας που θα προσδιορίσει και το οικονομικό αποτέλεσμα του ομίλου το οποίο θα προκύψει το 2007 επισημαίνει με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η Γρ. Σαράντης.

Βάσει αυτής της εκτίμησης η εταιρία θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο διαπραγματεύσεων για τον προσδιορισμό των παραμέτρων που θα καθορίσουν την τελική έκβαση της συμφωνίας.

Εκτιμούμε ότι η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2006, οπότε και θα είναι διαθέσιμες στο επενδυτικό κοινό και στις αρμόδιες εποπτεύουσες αρχές οι σχετικές πληροφορίες, καταλήγει η επιστολή.

Υπενθυμίζεται ότι το deal στις ΗΠΑ αφορά τη συμφωνία με ξένο οίκο για την παραγωγή, προώθηση και διανομή προϊόντος στην αμερικανική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v