Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ANEK: Προσφορά στη Minoan για την HSW

Επίσημη προσφορά για το ποσοστό που κατέχουν οι Μινωικές στην HSW πρόκειται να καταθέσει άμεσα, πιθανώς και σήμερα, η ΑΝΕΚ, σε τιμή που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεπερνά ”αισθητά” τα 3 ευρώ.

ANEK: Προσφορά στη Minoan για την HSW
Στον χορό της διεκδίκησης της HSW μπαίνει και επίσημα πλέον η ΑΝΕΚ, αφού σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες του euro2day.gr, πρόκειται να καταθέσει άμεσα γραπτή προσφορά για το ποσοστό (της τάξεως του 33,3%) που κατέχουν οι Μινωικές στη Hellenic Seaways.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η προσφορά είναι πολύ πιθανό να κατατεθεί σήμερα, ενώ το ύψος του τιμήματος θα είναι ”αισθητά” πάνω από τα 3 ευρώ ανά μετοχή, πιθανώς στην περιοχή των 3,2 ευρώ ανά μετοχή.

Η κίνηση της ΑΝΕΚ διευρύνει τον κύκλο των διεκδικητών, καθώς για το ποσοστό της Minoan στην HSW έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο ο κ. Πάνος Λασκαρίδης (που κατέχει ήδη ποσοστό άνω του 20% της HSW), όσο και η ΝΕΛ, για την οποία υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες ότι πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά την ήδη υπάρχουσα επίσημη προσφορά της, των 2,9 ευρώ ανά μετοχή.

Σημειώνεται ότι οι υπάρχουσες πληροφορίες θέλουν τις Μινωικές να έχουν θέσει τον ”πήχη” του τιμήματος για την πώληση του ποσοστού τους στα 3,5 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v