Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Αλλαγή στη σύνθεση του ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την μη εκλογή νέου μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Κωνσταντίνου Καπαγιαννίδη για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας αυτού.

Μοτοδυναμική: Αλλαγή στη σύνθεση του ΔΣ
Ένα ακόμα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μοτοδυναμικής υπέβαλε την παραίτησή του, ανεβάζοντας τον αριθμό των παραιτηθέτων μελών του ΔΣ στα τέσσερα.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνεδρίαση της 29ης Ιουλίου, παραιτήθηκε ο Αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ της εταιρείας και μέλος της Επιτροπής Αμοιβών, κ. Κωνσταντίνος Καπαγιαννιδης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Ιουλίου παραιτήθηκαν τρία ακόμα μέλη του ΔΣ για προσωπικούς λόγους, και συγκεκριμένα οι οι κ.κ. Μιχαήλ Καραμίχας, Σύμβουλος, Ευστράτιος Παπαευστρατίου, Σύμβουλος και Φωτεινή Καραγεώργη, Σύμβουλος.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού άκουσε την σχετική εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Σωτηρίου Χατζίκου, απεδέχθη ομόφωνα την παραίτηση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Καπαγιαννίδη και αποφάσισε ομόφωνα την μη εκλογή νέου μέλους σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Κωνσταντίνου Καπαγιαννίδη για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας αυτού.

Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο επανασυγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα, ως εξής.

Tα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που εξελέγησαν από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 26.6.2012 από κοινού με τα εκλεγέντα από την Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 25.7.2013 αποφάσισαν ομόφωνα, βάσει του άρθρου 22 του Καταστατικού της Εταιρίας, την εκλογή για όλη τη διάρκεια της θητείας τους:

α) του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου, ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου,
β) του κ. Ιωάννη – Στυλιανού Ταβουλάρη, ως Αντιπροέδρου και
γ) του κ. Σωτηρίου Χατζίκου, ως Διευθύνοντος Συμβούλου

Οι παραπάνω αποδέχθηκαν την εκλογή τους στις θέσεις αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής, και λήγει την 26.06.2015, δυνάμενη να παραταθεί αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

Περαιτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από σχετική διαλογική συζήτηση, ενέκρινε ομόφωνα το διορισμό των ανεξάρτητων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των εκτελεστικών και μη εκτελεστικών Μελών από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 26.06.2012.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 26.06.2012 και διόρισε:

Α) Ως εκτελεστικά μέλη τους κ.κ.:

1. Οδυσσέα Κυριακόπουλο του Παρασκευά
2. Σωτήριο Χατζίκο του Δημητρίου

Β) Ως μη εκτελεστικά μέλη τους κ.κ.:

1. Ιωάννη -Στυλιανό Ταβουλάρη του Νικολάου
2. Πάρη Κυριακόπουλο του Οδυσσέα
3. Χρήστο Αβραμίδη του Αλεξάνδρου
4. Παύλο Λάσκαρι του Ανδρέα

Γ) Ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη τους κ.κ:

1. Γεώργιο Αυλωνίτη του Ιωάννη
2. Νικόλαο-Σωκράτη Λαμπρούκο του Δημητρίου
3. Χρήστο Τσάγκο του Ιωάννη
4. Λευκοθέα Βαράγκη του Θεμιστοκλή

Επίσης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημέρωσε ότι το Δ.Σ. αφού άκουσε την εισήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου, απεδέχθη ομόφωνα την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Καπαγιαννίδη και την μη εκλογή νέου μέλους της Επιτροπής Αμοιβών σε αντικατάσταση του, καθώς η ως άνω Επιτροπή είναι δυνατόν να αποτελείται από 3 έως 5 μέλη.

Συνεπώς η Επιτροπή Αμοιβών αποτελείται πλέον και μέχρι την λήξη της θητείας της την 26.6.2015 από τα παρακάτω τρία (3) μέλη:

1. Λευκοθέα Βαράγκη, Πρόεδρος
2. Ιωάννης – Στυλιανός Ταβουλάρης Μέλος
3. Χρήστος Τσάγκος, Μέλος

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v