Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Ενισχύει θέση στα προϊόντα υγείας

Εντός του 2007 ο όμιλος Σαράντη σχεδιάζει να ενισχύσει τη θέση του στην αγορά των προϊόντων υγείας και φροντίδας, λανσάροντας αφενός στην εγχώρια αγορά μια νέα δερμοκαλλυντική σειρά, ενώ αφετέρου θα λανσάρει τα βιταμινούχα σκευάσματα Lanes στις αγορές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Σαράντης: Ενισχύει θέση στα προϊόντα υγείας
Εντός του 2007 ο όμιλος Σαράντη σχεδιάζει να ενισχύσει τη θέση του στην αγορά των προϊόντων υγείας και φροντίδας, λανσάροντας αφενός στην εγχώρια αγορά μια νέα δερμοκαλλυντική σειρά και αφετέρου με την προώθηση των βιταμινούχων σκευασμάτων Lanes στις αγορές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος δραστηριοποιείται ήδη στις συγκεκριμένες αγορές και στον τομέα των προϊόντων υγείας και φροντίδας μέσω της στρατηγικής συνεργασίας του με την Johnson & Johnson αλλά και της διανομής του διαγνωστικού σκευάσματος Clear Blue.

Ο συγκεκριμένος τομέας δραστηριότητας, ο οποίος μέχρι σήμερα αναπτύσσεται μόνον στην Ελλάδα, κατά το εξάμηνο του 2006 παρουσίασε τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων (+22,2), οι οποίες ανήλθαν στα 10,2 εκατ.ευρώ.

Πε.Κο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v