Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Στο μέλλον θα δούμε για Unisystems

Δεν έχει μέχρι σήμερα ολοκληρωθεί η εξαγορά του 32,976% των μετοχών της εταιρίας Unisystems επισημαίνει η διοίκηση της Info-Quest, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα του τύπου, προσθέτοντας πως όταν αυτό συμβεί θα εξεταστούν προσεκτικά τα ενδεχόμενα για πιθανή εξαγορά της εταιρίας.

Info-Quest: Στο μέλλον θα δούμε για Unisystems
Δεν έχει μέχρι σήμερα ολοκληρωθεί η εξαγορά του 32,976% των μετοχών της εταιρίας Unisystems επισημαίνει η διοίκηση της Info-Quest, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα του Τύπου.

Σημειώνει πως, όπως τονίζει και σε σχετική ανακοίνωση της 4ης Αυγούστου 2006, η εν λόγω εξαγορά τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία εκκρεμεί μέχρι σήμερα.

Όταν ολοκληρωθεί η εξαγορά και αποκτηθεί το 32,976% των μετοχών της εταιρίας Unisystems, και αφού η διοίκηση της Info-Quest AEBΕ εξετάσει προσεκτικά όλα τα τότε δεδομένα, θα λάβει τις αντίστοιχες αποφάσεις για τις περαιτέρω επενδυτικές κινήσεις της εταιρίας - πάντα με γνώμονα το συμφέρον της εταιρίας και των μετόχων της - και θα ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v