Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Αυτόνομα στον διαγωνισμό για Βεύη

Τη συμμετοχή της επιχείρησης στον διαγωνισμό για την παραχώρηση του λιγνιτικού κοιτάσματος της Βεύης που λήγει στις 29 Σεπτεμβρίου αποφάσισε σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΗ. Στο μεταξύ ο κ. Γρηγόρης Αναστασιάδης είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την επιχείρηση με επιστολή του προ 20ημέρου στον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Δημήτρη Μανιατάκη.

ΔΕΗ: Αυτόνομα στον διαγωνισμό για Βεύη
Τη συμμετοχή της επιχείρησης στον διαγωνισμό για την παραχώρηση του λιγνιτικού κοιτάσματος της Βεύης που λήγει στις 29 Σεπτεμβρίου αποφάσισε σήμερα το Δ.Σ. της ΔΕΗ. Όπως έγινε γνωστό, η συμμετοχή θα είναι απευθείας από τη ΔΕΗ και όχι σε συνεργασία με την αμερικανική Contour και την Alpha Ventures όπως είχε αρχικά δημοσιοποιηθεί.

Αναφορικά με το θέμα της αποχώρησης του οικονομικού διευθυντή κ. Αναστασιάδη ανακοινώθηκε ότι το απερχόμενο στέλεχος είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την επιχείρηση με επιστολή του προ 20ημέρου στον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Δημήτρη Μανιατάκη.

Στην επιστολή, όπως δηλώνουν από τη ΔΕΗ, επικαλείται προσωπικούς λόγους και τους ίδιους λόγους επικαλέστηκε και σήμερα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του: ”Η αποχώρησή μου από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών αποτελεί προσωπική μου επιλογή. Η άσκηση των καθηκόντων μου στη θέση αυτή, από το Νοέμβριο του 2000, ουδέποτε παρακωλύθηκε από οιανδήποτε πλευρά και η συνεργασία μου με τις εκάστοτε διοικήσεις της ΔΕΗ ΑΕ υπήρξε άψογη, όπως άλλωστε δήλωσα και προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ τα οποία και ευχαρίστησα για τη μέχρι σήμερα συνεργασία”.

Το Δ.Σ. αποφάσισε την προσωρινή αντικατάσταση του κ. Αναστασιάδη από τον διευθυντή οικονομικών λειτουργιών κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, καθώς επίσης και τη δημοσιοποίηση προκήρυξης για την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή του νέου οικονομικού διευθυντή.

Χρύσα Λιάγγου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v