Praktiker: Συνεργασία με πρατήρια Shell

Με αγορές άνω των 30 ευρώ στα καταστήματα Praktiker μέχρι τις 14/8, οι καταναλωτές κερδίζουν πολυκουπόνια συνολικής αξίας 5 ευρώ για καύσιμα και πλύσιμο αυτοκινήτου σε συγκεκριμένα πρατήρια Shell έως και τις 31/8/2013.

Praktiker: Συνεργασία με πρατήρια Shell
Τα Praktiker σε συνεργασία με τα πρατήρια Shell, προχωρούν σε μία προωθητική ενέργεια που εξασφαλίζει όφελος για τους καταναλωτές.

Με αγορές άνω των 30 ευρώ στα καταστήματα Praktiker, μέχρι τις 14/08, όλοι οι καταναλωτές κερδίζουν πολυκουπόνια συνολικής αξίας 5 ευρώ για καύσιμα και πλύσιμο αυτοκινήτου σε πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια, με δυνατότητα εξαργύρωσης έως και τις 31/8/2013.

Πιο συγκεκριμένα, με κάθε απόδειξη αγορών από όλα τα καταστήματα Praktiker, οι καταναλωτές λαμβάνουν:
- Για αγορές άνω των 30 ευρώ, 1 πολυκουπόνι των 5 ευρώ.
- Για αγορές άνω των 50 ευρώ, 2 πολυκουπόνια των 5 ευρώ.

Κάθε πολυκουπόνι περιλαμβάνει 3 κουπόνια του 1 ευρώ για καύσιμα και 1 κουπόνι των 2 ευρώ για πλύσιμο.

Η ενέργεια αυτή της Praktiker εντάσσεται στη στρατηγική για διαρκή προσφορά οικονομικών προτάσεων και λύσεων στους καταναλωτές. Υλοποιώντας, παράλληλα, στοχευμένες προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες, όπως η Coral που διαχειρίζεται τα πρατήρια με το σήμα Shell, η Praktiker δίνει επιπρόσθετη αξία στις αγορές που πραγματοποιούν οι καταναλωτές από τα 14 καταστήματα Praktiker που διαθέτει πανελλαδικά, καθώς και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.praktiker.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v