Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Επικαιροποίηση προγράμματος stock option

Επικαιροποιήθηκε το πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρίας (stock options) στη β’ επαναληπτική συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Intralot, την 22η Σεπτεμβρίου 2006.

Intralot:Επικαιροποίηση προγράμματος stock option
Επικαιροποιήθηκε το πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρίας (stock options) στη β’ επαναληπτική συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Intralot, την 22η Σεπτεμβρίου 2006.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρίας (stock options) εγκρίθηκε και ισχύει με απόφαση της από 4.5.2005 Α΄ Επαναληπτικής Συνεδρίασης της από 20.04.2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η αναπροσαρμογή των προς διάθεση δικαιωμάτων μέχρι τα 2.400.000 (3% του συνολικού αριθμού των μετοχών της εταιρίας), συνολικά κατά τη διάρκεια του προγράμματος, και η τιμή άσκησης εκάστου δικαιώματος σε 10 ευρώ, ώστε αυτά να ανταποκρίνονται στον νέο, κατόπιν της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, διπλάσιο αριθμό μετοχών της εταιρίας.

Επίσης, αποφασίστηκε η διανομή για το πρώτο έτος του προγράμματος έως 1.000.000 δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της εταιρίας.

Το πρόγραμμα κατά τους λοιπούς όρους του ισχύει όπως αυτό εγκρίθηκε με απόφαση της από 4.5.2005 Α΄ Επαναληπτικής Συνεδρίασης της από 20.04.2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας

Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να καταρτίσει ή και να τροποποιήσει τον σχετικό κανονισμό του προγράμματος stock options και να ρυθμίσει κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια σχετικά με το πρόγραμμα.

Παράλληλα, η Γ.Σ. ενέκρινε την έκδοση ομολογιακού δανείου έως 200 εκατ. ευρώ, το οποίο θα είναι μετατρέψιμο σε μετοχές της εταιρίας (το ”Δάνειο”).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση αποφασίστηκε το ύψος του δανείου να ανέλθει έως το ποσό των 200.000.000 ευρώ, ενώ η διάρκειά του θα είναι επτά (7) έτη.

Επιπλέον, το δικαίωμα μετατροπής να δύναται να ασκηθεί εντός προθεσμίας, που θα άρχεται με την παρέλευση της 41ης ημερολογιακής ημέρας από την έκδοση του δανείου και θα λήγει έξι ημερολογιακές ημέρες πριν από τη λήξη του, ενώ θα ασκείται είτε ανά πάσα εργάσιμη ημέρα εντός της ως άνω προθεσμίας, είτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα οποία όμως δεν δύναται να υπερβαίνουν τον ένα ημερολογιακό μήνα.



Παράλληλα, προσδιορίστηκε το εύρος του λόγου μετατροπής των εκδοθησομένων στα πλαίσια του δανείου ομολογιών σε μετοχές της εταιρίας ως ακολούθως: κατώτατο όριο ένας τίτλος που θα ενσωματώνει ονομαστικές ομολογίες συνολικής ονομαστικής αξίας 50.000 ευρώ θα μετατρέπεται σε 1.500 κοινές μετά ψήφου μετοχές της εταιρίας και ανώτατο όριο ένας τίτλος που θα ενσωματώνει ονομαστικές ομολογίες, συνολικής ονομαστικής αξίας 50.000 ευρώ, θα μετατρέπεται σε 2.500 κοινές μετά ψήφου μετοχές της εταιρίας.

Παρασχέθηκε επίσης εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για να καθορίσει τους ειδικότερους και λοιπούς αναγκαίους όρους της έκδοσης, σύναψης, οργάνωσης, διάθεσης και εν γένει λειτουργίας του δανείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v